czech

Úvod >  Jak nakupovat

Jak nakupovat

Pro výnosy:

Položky mohou být vráceny pro vrácení nebo výměnu s 7 dní od data přijetí. Ale důvodem pro výnosy způsobené sami (např. velikost, barva), nemůže být přijat. Výnosy lze odeslat zpět do 7 dnů po jejich obdržení, všechny vrácené položky musí nikdy nebyly použity a v novém stavu. Všechny vrácené balíčky musí být pojištěna. Co se týká vrácení správné položky náhrada: všechny vrácené položky podléhají 5 % bankovní poplatky a poplatky za dopravu. Kupující jsou vždy zodpovědný za přepravní poplatky. Speciální okolnosti mohou vyžadovat partnerství s firemními partnery. Další informace kontaktujte prosím náš zákaznický servis.

Important Notice:

1. Ačkoli poskytujeme návratové politiky, vzhledem k času a peníze konzumovat, bychom jistě ocení, pokud provedete všechny vaše otázky a obavy před vaší objednávku zrušit.

2. Kontaktujte prosím náš zákaznický servis nejprve získat zpáteční adresu. Všechny vrácené zboží by měly být zaslány na dodací adresu my e-mail, pokud to není se čeho bát, nejsme zodpovědni za ztráty způsobené problém.

3. Jsme nebude odpovědný za ztratit, pokud balíček vrácených ztratit během přepravy, originál podacího lístku musí být nárokovat odškodnění.

4.Pokud vrácení správné položky náhrada: poštovné a manipulační poplatky jsou nevratné. My nepokrývají přepravní náklady výnosy nebo výměny správné pořadí balíčku, budete zodpovědný za poštovné a manipulační náklady. Navíc doporučujeme přidat sledování a pojištění pro vaši vlastní ochranu, nemůžeme být zodpovědný za ztracené zásilky nebo zadrženy celními orgány.